Gribbene 


Du kan her se alle de dygtige kunstnere. Scrol bare derned af og nyd turen.
De præsenteres alfabetisk efter fornavn. God fornøjelse!

Ania Czarnecka

For mig er alt i Iivet kunst og jeg prøver bare at fange de flygtige øjeblikke i mine tegninger og malerier. Det jeg maler er billeder fra og af min verden og billeder af mig i min verden. 

Jeg trives bedst i afgrænset kaos -  med eksplosioner af farver fanget i stramme linjer og geometriske former. Det er på den måde jeg ser verden omkring mig. Jeg maler med akryl, blæk og lak. Jeg bruger tusser, kridt og pasteller. Men jeg er lige så meget begejstret for collager og sort/hvide tegninger.  

Og lige nu er jeg helt fortabt i jordens mest magiske dyr - katte !

Kontakt
Tokkekøbvej 22, 3450 Allerød
Mail: tokkenokke@hotmail.com
Tlf.nr.: 26330630

Instagram: #_aniaczarnecka_

Anne-Marie Pedersen

"Naturen er min inspirationskilde. Det smukke nordiske lys, skov, strand, himmel og hav, bjerge og dale, males ind i mine billeder. Jeg arbejder abstrakt/ekspressivt, hvilket betyder, at mine malerier bliver til i selve arbejdsprocessen, som er spontan og intuitiv. 

Jeg arbejder med akryl, olie og pasteller. Har som regel gang i flere malerier samtidig. Der formes, forandres, males over og eksperimenteres, indtil billedet giver mig en følelse af glæde og forløsning".

Kontakt

Kovangen 410

3480 Fredensborg

Tlf.nr. 2427 5325

Mail Anne-Marie.Pedersen@outlook.com

Se mere på www.anne-mariep.dk eller www.cypergalleriet.dk/1419

Annette Struve

At male er for mig en evig eksperimentering som går hånd i hånd med utallige gentagelser og stædig vedholdenhed. Det er det der kendetegner mine ca. 25 år som autodidakt billedkunstner.

Jeg arbejder intuitivt med en analyserende tilgang. Når jeg maler er jeg nysgerrighed, har en selvtro og er åben for at arbejde med noget jeg ikke selv forstår, blive i noget der er grimt, har skingrer farver f.eks.

En proces der på en og samme tid kan være meget ukomfortabel og kreativ tilfredsstillende.

Jeg fotograferer processen, og bruger foto til analyse og refleksion.

-arbejder i akryl, softpastel farver i alle formater.

-arbejder med flere lærreder af gangen, denne metode giveren god dynamik hvor det ene billede gir til det andet.

Kommunikationen mellem mennesker der ser og forholder sig til mine billeder er vigtig for mig.

Når jeg har malet et billede færdigt, slipper jeg det fri, og stiller mig ved siden af beskueren og oplever på ny.

Kontakt

Bybækterasserne 101E2

3520 Farum

Tlf.nr. 25371015

Mail Annettestruve2@hotmail.com

Se mere på www.annettestruve.dk

Birgit Andersson

"Lysten til at male udspringer af min grundlærdom” porcelænsmaling”, hvor jeg har undervist i mange år.

Jeg maler bare, nogle gange med et mål, andre gange får farverne og fantasien frit løb. Jeg iagttager naturen, menneskene og alt omkring mig, ofte ender det i lag på lag, og pludselig træder en form frem, som giver energi og glæde.

Gennem alle årene har jeg modtaget undervisning på Kunstskoler, Højskoler og af kendte kunstnere.

Jeg har modtaget undervisning på Skolen for kreativ udvikling ved Jette Quist, samt mange Højskoleophold med undervisning af kendte kunstnere".
Kontakt
Maglehøj 7
3520 Farum
Tlf.nr. 4051 6021
Mail bigger.andersson@outlook.dk 

Birgit Brandt

At male giver mig ro og glæde…
Jeg tiltrækkes af lys og farver og mine malerier starter oftest som en abstraktion.
Min motivverden spænder fra gamle, patinerede biler, smukke antikke bygninger, gamle
håndværks effekter fra forrige generationer til landskaber.
Jeg er uddannet billedskolelærer og har modtaget undervisning på Danmarks Designskole og af forskellige kunstnere gennem tiden.

Kontakt

Bringekrogen 51

3500 Værløse

Tlf.nr. 2288 3044

Mail birgitbrandt@hotmail.com

Bitte Cecilie Bang

“Naturen er den skabende kraft i mine billeder. Mine mange rejser med skitseblokken og malerkassen til Europas smukke bjerge samt min opvækst nær Gribskov, er, sammen med vor fantastiske himmel over Danmark, de største inspirationskilder til mine abstrakte landskaber.

Jeg maler med akryl, olie og voks.
Arbejder endvidere med keramik og stentøj".

Kontakt

Klintevej 4

3600 Frederikssund

Tlf.nr. 2097 0102

Mail biba@biba.dk

Se mere på www.biba.dk

Bjarne von Olsson

Mine billeder er en oplevelse af farver, former, skygger, lys, stemninger, fantastiske masker, foruden min fantasi, lyden, stemningerne der skaber billedet.

Det giver mig billeder, når jeg lytter til klassisk musik, der er en masse lyde man kan sætte i billedform, og komme i en helt bestemt stemning, som man ikke altid kan sætte tekst på.

Der er mange ting jeg bliver inspireret af, det kan være det okkulte, livet efter livet, det politiske, og mennesker i det hele taget.

Min inspiration fea andre kunstnere kommer bl.a fra Jens jørgen Thorsen, Asker Jorn, Jonathan Meese, Tal R, Louise Marcussen ( ovartaci ) Gerhard Richter, graffitien, street art, og mange flere.

Min kunstneriske karriere startede midt i 1980 erne og har igennem årene ændret sig fra figurativt til stilen jeg maler idag, som hele tiden ændre sig.

Jeg er uddannet sten- og billedhugger i 1970 erne og håber I finder min kunst spændende. Følg med på Instagram, der vil stå når mit værksted/ galleri holder åbent.

Kontakt

Brennehøjen 6

3250 Gilleleje

Tlf.nr. 2176 2324

Mail hedensk.kunst@gmail.com

Se mere på Instagram hedenskunst 

Else Merete Deichmann
 

Humoristiske fugle med glimt i øjet såsom høns, tukaner, samt havfugle er gennemgående tema i de skulpturelle arbejder. Udover haverelateret keramik ( borde og fuglebade), fremstilles også vægrelieffer, fade, vaser, skåle.

Uddannet i England med eget værksted i 18 år. Siden 1999 værksted/showroom på adressen i Hillerød.

Medlem af Nordsjællandske Keramikere, Gribskovmalerne, Kunstrunden Nordsjælland

Kontakt

Tlf.nr. 40754495

Mail e.m.deichmann@gmail.com

Finn Rudbeck-Larsen

Finn Rudbeck er fascineret af akvarelmaleriet som udtryksform. Naturen er hans største inspirationskilde, men også bymiljøer, portrætter og stilleben indgår i motivverdenen. Senest er han begyndt at skabe motiver digitalt på computeren ud fra egne fotografier og akvareller, hvorefter disse trykkes som Gicleé-tryk på certificeret trykkeri.

Deltaget i den censureret temaudstilling på Johannes Larsen Museet 2022 “Fugl”.

Kontakt

Grønnevang 370

3250 Gilleleje

Tlf.nr. 2925 9337

Mail: finnrudbeck@gmail.com

Se mere på Instagram: finnrudbeck og Facebook: Bech/Rudbeck Art

Hanna Askholm

‘Sølv er fascinerende at forme og inviterer mig til leg med både stramme linjer og bløde kurver. Dette resulterer ofte i et både kraftfuldt og feminint udtryk.
Arbejdsprocessen er smedning, lodning og støbning.
Jeg er især optaget af formgivningen. den klassisk modernistiske stil.
Arbejdet med materialet er spændende - hvad kan materialet, og hvor fører det mig hen..... ?
En armring kan også fremstå som en skulptur......’

Kontakt

Tlf.nr. 6094 8501

Mail H.askholm@gmail.com

Se mere på askholm-smykker.dk

Hanne Aagaard Jensen

"I mit tidligere arbejdsliv, har jeg beskæftiget mig med grafisk design, og det er måske det, som har givet inspiration til at arbejde videre med former og farver på lærredet.

Min kunstneriske udtryksform tager udgangspunkt i den sete virkelighed, motiver fra hverdagen og billeder fra fantasiverdener. Dybde i kombination med lys og skygge har optaget mig meget. Jeg søger hele tiden nye udfordringer, dels for hele tiden at forbedre min teknik, men også for at blive inspireret til nye måder at opfatte og betragte mine omgivelser på".

Kontakt

Gl. Frederiksborgvej 3

3200 Helsinge

Tlf.nr. 5136 1075

Mail hanne@aagaardjensen.dk

Se mere på www.aagaardjensen.dk 

Hans Christian Mathiesen

Kontakt

Tlf.nr. 5377 0437

Mail hchmathies@gmail.com

Se mere på www.hcmathiesen.com

Helle Borg Hansen

Kreativitet, farver og det billedlige udtryk har været en naturlig del af mig det meste af mit liv. Det førte frem til, at jeg efter en del tilløb besluttede at gå all in som professionel kunstner for ca. 12 år siden.

Der kom det meste til at dreje sig om maleteknik, materialer og om at sortere i indtryk, som jeg ville omsætte til malerier.

Det er bl.a. blevet til oliemalerier, hvor jeg starter som håndværker med at banke blindrammer sammen, spænde lærred op og fremstille mine farver af rene farvepigmenter og linolie. Så har jeg det bedste grundlag til, at kunstneren i mig kan udfolde sig med malerier, der er en blanding af abstrakt og figurativt.

Først maler jeg fuldstændig frit, hvor farverne helt har overtaget. Derefter lægger jeg motiverne oven på. Det kan være vilde dyr, hvor der sker noget magisk, så snart jeg har malet den første ansats til øjnene. Så begynder de at kigge på mig og nærmest kræve, at jeg vækker dem til live, og nogle gange virker det lidt som om, jeg ikke er alene om at male billedet.

Flamencodansere er også et af mine meget brugte motiver. De udspringer fra mig selv som danser, og mens jeg maler, går jeg nærmest ind i danserne og maler dem indefra. Også her, når jeg har sat de første streger, kan jeg se dem bevæge sig, og så er det bare om at holde trit med penslen.

Foruden at male har jeg heller ikke kunnet nære mig for at eksperimentere med modellering. At arbejde med ler eller voks og få danserne og dyrene til at komme frem under mine hænder, er en fantastisk proces. Voksmodellerne støber jeg i bronze, og leret bliver brændt. Da det også skal glaseres, så har jeg mulighed for at lege med farverne her også.

Mit liv som udøvende billedkunstner er et stadigt samspil med farver og former, hvor udtrykket kan udvikle sig i det uendelige. De foreløbige resultater kan opleves på min udstilling her i kunstforeningen.

Desuden er jeg fast tilknyttet Gallery ArtTour, et kunstnerdrevet galleri i Hillerød  

Kontakt

Bøgevej 2, Skuldelev

4050 Skibby

Tlf.nr.: 20911866

Mail: hbh@hbh-art.dk

Se mere på HBH-Art.dk


Iben Jacobsen

Kasserede objekter, træ og metal - helst mærket af "tidens tand".

Genstandene sættes sammen til tableauer, som i sammenhæng med titlen afspejler tidens hændelser - gerne med et strejf af humor. 

Det narrative er det essentielle i værkerne – men det er materialerne der sætter fortællingen i gang.  

“Jeg støber også i bronze, maler og laver smykker – når tiden er til det".

Kontakt
Værksted Milnersvej 44, Hillerød – besøg: ja, men kun ved forudgående aftale
Tlf.nr. 5055 1617
Mail ibenj@webspeed.dk
Se mere på www.trashandtreasure.dk

Ilke Beyst Pedersen 

Jeg er uddannet som akrylmaler på kunstakademiet i Bryssel. Jeg maler portrætter og landskaber og det gør jeg i vores fælles atelier hos Gerry Dinnage i "Kunsthus 14" i Gilleleje. For at øve mine skitser af levende modeller tegner jeg portrætter i Det Gamle Posthus i Gilleleje.

Naturen har altid været en stor inspiration til mine værker. Det er for mig det mest beroligende at male. I dag har jeg ogsåkastet min kærlighed på portrætmaling. Det er på gang både udfordrene og meget motiverende. Jeg elsker den process hvor personligheden på en magisk måde dukker op i maleriet. Jeg laver portrætter på bestilling.

Kontakt 

Mail: ibeepaintings@gmail.com

Hjemmeside: ibeepaintings.wixsite.com/ilkebee

Instagram: ilkebee

Jan Laurberg List

"Jeg maler og udstiller i Galleri List i Tisvildeleje.

Min foretrukne stilart er abstrakte malerier med baggrund i naturen. Jeg solgte mit første maleri da jeg var 8 år. 

Jeg har skrevet bogen “Meningen med livet”  og “Maleriets historie fra Renæssancen til ny vild kunst".

Kontakt

Gyvelvej 3

3220 Tisvildeleje

Tlf.nr. 2963 2679

Mail janlist1940@gmail.com

Jane Blichfeldt

"Uanset hvad jeg maler har jeg hjertet med. For tiden fanges jeg af motiver der rummer forfald, kasserede biler og både, der fortæller en historie. Om ejerne, om tiden der svandt, de smukkeste brugsspor om et levet liv".

Kontakt

Hostrupvej 10A

3400 Hillerød

Tlr.nr. 3056 5806

Mail blichfeldtjane@gmail.com

Se mere på www.blichfeldtsgalleri.dk

Karen Lindberg

"Jeg er uddannet på Kunsthåndværkerskolen i København. Jeg har malet akvarel siden 1981 og er stadig meget optaget af alle de muligheder som ligger i denne kunstart. Jeg spreder mig over alle motiver, fra dyr og mennesker til opstillinger og landskaber.

Meget maler jeg hjemme men om sommeren kan man også finde mig foran motivet her i Nordsjælland eller på rejser.

Jeg har gennem årene udstillet mange steder også i udlandet. Underviser også i akvarelmaling".

Kontakt

Bymosepark 51

3200 Helsinge

Tlr.nr. 4879 7985/2515 9003

Mail karen.akvarel@gmail.com

Se mere på www.karenakvareller.dk

Knud Milo

"Jeg er selvlært billedkunstner. Jeg maler og tegner fordi jeg ikke kan lade være, og sådan har det altid været. Mine billeder har elementer fra surrealisme, tegneserier og mange af de kunstnere jeg godt kan lide.

Jeg vil gerne have, at mine billeder er enkle, men alligevel maner til eftertanke, og at de indeholder flere lag som først åbenbares når betragteren tager sig tiden til at observere og fundere. Jeg prøver at finde en balance mellem hjerte og hjerne, glæde og raseri, lykke og sorg... intet mindre".

Kontakt

Nyvej 13

2640 Hedehusene

Tlf.nr. 4035 4084

Se mere på www.knudmilo.dk

Lea Peters

"Jeg har fugle som mit foretrukne motiv, da jeg føler de kan udtrykke mange menneskelige egenskaber, så de er ikke så meget fugle som vi kender dem, men en egenskab eller følelse.

Mine malerier er helt bevidst meget farverige og det figurative er kombineret med abstraktioner. Der er altid blyantstreger der antyder, at der er en tid der er ved at fade ud samt nye historier der er ved at tage form. Værket er derved et øjebliksbillede. Som beskuer vil man ofte kunne genkende sig selv samt egne udfordringer og erfaringer i billederne.

Jeg arbejder også i ler, bemalede krukker og andre materialer."

Kontakt

Tlf.nr. 4077 6767

Mail leaogwamba@yahoo.dk

Se mere på www.leapeters.dk 

Lena Schubell

“Jeg maler med olie på lærred. Tilstræber enkelhed i udtrykket, og en stadig udvikling af mit billedsprog.

I billedkunsten er jeg optaget af begreber, som også findes i musikken, toner, klange, pauser, rytmer, harmonier og disharmonier.

Jeg er inspireret af verden omkring mig, i særdeleshed det nordiske landskab."

Kontakt

Pontsøvej 33

3000 Helsingør

Tlf.nr. 20 14 40 70

Mail detaille@live.dk

Se mere på www.lenaschubell.dk

Lene Abel

"Jeg maler portrætter, figurativt og abstrakt. Abstrakt ekspressionisme kan man måske kalde det.

Jeg maler med olie, akvarel, acryl og guache.

Lige for tiden maler jeg oftest med akrylmaling, som er velegnet til at gå amok på de store formater.

Og lyset, havet og landskabet omkring Gilleleje giver daglig energi og maleglæde."

Kontakt

Ndr. Strandvej 49

3250 Gilleleje

Tlf.nr. 2042 7117

Mail La@leneabel.dk

Se mere på www.gallerileneabel.dk

Lis Glidal

Lis har i sine unge dage malet i Grækenland 1965-1967.

Hun har siden 1979 siddet i bestyrelsen for Gribskov Kunstforening. I 12 år var hun formand for kunstværkstederne på Møllestien.

Det er i det hele taget karakteristisk for Lis, at hun aldrig er bange for at tage en udfordring op og energisk kaster sig ud i at løse opgaverne.

Kontakt

Landagerkrogen 3

3200 Helsinge

Tlf.nr. 4273 0703

Mail lisglidal@hotmail.com

Lis Pedersen

Jeg maler både med akryl og olie. De seneste år især oliemaling

Et tema for mine nyeste malerier er mennesker i ro og refleksion midt i en urolig og hektisk verden.

Et andet tema der optager mig meget er spejlinger. Jeg opsporer og fotograferer interessante spejlinger i butiksruder, hvor man samtidig ser ind i rummet og verdenen udenfor der spejler sig. Jeg maler rummenes forskydninger i billedet lag på lag.

Kontakt

Sandholmvej 19

3450 Allerød

Tlf.nr. 29904106

Mail lolisospop@gmail.com

instagram: lolisospop 

Michael Pulz Routhe

"Jeg er autodidakt maler på nu 58 år, der har malet i 40 år. Jeg har været en såkaldt ”On N Off” kunstner, men har de sidste 6 år været yderst virksom med kunsten, som for mig renser dagligdagens støv som udgangspunkt – og fordrer hermed udtryk i flere kunstkategorier. Herunder, Abstrakt, Surrealisme, PopArt Retrospektiv og realisme. Akvarel har nu også sneget sig ind i mit virke som artist.

Jeg lægger meget vægt i at bruge farverne og lyset i mine værker, uanset hvilke motiver det spiller sig ud. I portrætter bruges farverne modsatrettet, så farverne eksv skaber portrættet fra Naturalisme, til realisme / Popart eksv."

Kontakt

Tlf.nr. 2939 7576

Mail pmrouthe@gmail.com

Du kan se mere på facebook artPulzpainting eller på instagram på michael_routhe_Pulz

Mikio Sato 

Som ung i Japan, var jeg meget optaget af menneskekroppen og dens former.
I de senere år har jeg skiftet stil og nu får jeg inspiration fra naturen og en del motiver er hentet fra mine rejser.

Kontakt
Troldeholmen 1 lejl.44                  
3200 Helsinge
mail: Kanseisato@gmail.com
Tlf.nr: 29933474

Niels Lolle

“Min baggrund som bådebygger og tilknytning til maritime miljøer i øvrigt, smitter af på lærrederne. Jeg er fascineret af havets uendeligt skiftende udseende, dets spejlinger i himlen og omvendt.

Jeg er ydmyg overfor den skønhed, der viser sig i naturen, bl.a. en tidlig morgen i Gilleleje og Færøernes voldsomme, smukke og barske natur, der gør at jeg vender tilbage gang på gang. Og ikke mindst Grønland, som jeg venter med længsel på at vende tilbage til, når coronaen er under kontrol. Næste gang bliver min base Upernavik”.

Kontakt

Tlf.nr. 29402155

Mail Niels.lolle@mail.dk

Se mere på www.nielslolle.dk

Pia Pape Falck

Jeg er opvokset ved hav og skov i Tisvildeleje. I mine billeder, findes der meget natur. Blev uddannet illustrator fra Skolen for Brugskunst 78-82

Tegneriet til især børnebøger blev min levevej i ca. 35 år. Gennem mit arb, fik jeg meget stor glæde af akvarelfarverne.

Jeg foretrækker oftest akvarelfarver, til at udtrykke det der fanger mig. Jeg anvender også gerne mix.media.

Også medlem af `Rågelejemalere.

Kontakt

Tlf.nr. 5057 5073

Mail piafalck@gmail.com

Se mere på www. piafalck.dk 

Preben Schubell

Jeg er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi og Svendborg Kunstskole.

I mine seneste arbejder søger jeg tilbage til de helt grundlæggende billeddannende elementer: Linjen og fladen og farven.

Jeg forsøger herigennem at destillere og kondensere mit billedsprog til det absolut nødvendige.

Jeg har deltager i flere censurerede udstillinger og er med i årbogen ”101 kunstnere 2019”

Kontakt

Pontsøvej 33, 1. th. 

3000 Helsingør

Mail: mail@schubell.dk

Se mere på www.schubell.dk

Rikke Uhrskov Heinecke

Dimitteret fra Kunsthåndværkerskolen (Danmarks Designskole) linjen for tegning /illustration (1965-69)

Underviser i billedkunst m.m., pt Kunstskolen af 1991, Frederiksværk

Liniefag kunsthistorie FU

Medlem af Nordsjællands Kunstrunde (censureret)

Medlem af Kunst i Halsnæs

Deltaget i flere censurerede udstillinger.

Kontakt

Solvej 4, Asserbo

3300 Frederiksværk

Tlf.nr. 3033 8222

Mail rikke@heinecke.dk

Sanne Marie Bech

Sanne Marie Bechs foretrukne udtryksformer er grafik/collografi/xerolitografi/mixed media/fotolag. Inspirationen kommer bl.a. fra egne fotografier af små detaljer i bymiljøer og naturen. Også hendes interesse for fugle er en stor del af hendes billedverden lige som humor og fantasi spiller en stor rolle.

Medlem af kunstrunden.dk og Kunstværkstederne i Ramløse (grafikgruppen).

Kontakt

Grønnevang 370

3250 Gilleleje

Tlf.nr. 2129 9294

Mail: sanne.m1952@outlook.com

Se mere på Instagram sannebechart eller Facebook: Bech/Rudbeck Art

Samantha Lee

"Min malerkarriere startede i Søndervig i Vestjylland, hvor jeg blev opfordret til at gå på malerkursus hos Hans Lodberg, en lokal kunstner, som bl.a. malede forsiden på Turistbladet hvert år.

Siden da har jeg malet hos Hans Christian Rylander på Bogø, som bl.a er kendt for at have udsmykket Proviantgården på Christiansborg, og jeg har lært akvarelmaling hos Ane Grethe Aagaard fra Hørsholm, som har været ansat på Den Kgl. Porcelænsfabrik, hvor hun malede Flora Danica. Begge lærere har været til stor inspiration for mig.

I dag maler jeg både i olie, akryl og akvarel og forsøger i min kunst at udtrykke glæde og spontanitet.

Mine billeder kan ses på forskellige lokationer i Danmark."

Kontakt

Pibe Møllevej 13 B,1, Alsønderup

3400 Hillerød

Tlf.nr. 5071 1122

Mail samanthalee@mail.dk

Se mere på www.samanthalee.dk

Susanne Ulf Hansen

"Jeg er uddannet folkeskolelærer med billedkunst som speciale og har undervist i dette fag i 25år. Siden 1996 har jeg undervist voksne i akvarelmaling.

Jeg henter inspiration til mine akvareller i naturen,-især den nordiske.Jeg har boet 3 år i Grønland og har rejst meget i Island og Norge.

Mine billeder er meget figurative,og jeg bruger meget få farver i det enkelte billede-ofte kun 2".

Kontakt

Råbjergvej 46   

3200 Helsinge

Tlf.nr. 2485 6104

Mail susanneulfh@gmail.com

Susanne Wainach

"Maler meget eksperimenterende, og for det meste med olie, dog lidt i akryl med sandspartel, bladguld, og marmorstøv. Mine billeder er meget forskellige, da jeg godt kan lide at udfordre mig selv, og holder af forskelligheden i billederne.

Jeg er medlem af kunstnergruppen GIRAFFERNE, som består af 5 meget forskellige kunstnere, hvilket er skønt, da vi giver hinanden feedback, og nyder samværet.

Jeg har haft en del udstillinger rundt omkring i gallerier, kunstforeninger og firmaer, og er altid interesseret i at udstille, da det er meget inspirerende

Har fået undervisning af flere anerkendte kunstnere igennem årene.

Så har jeg været så heldig at få optaget 2 malerier på den censurerede udstilling i Hillerød i 2010".
Kontakt

Kovangen 103

3480 Fredensborg

Tlf.nr. 6168 3342

Mail susanne@wainach.dk

Se mere på www.wainach.dk

Ziva Ovesen

Uddannet keramiker i Israel og fik sin debutudstilling i Danmark på K.S 91 udstilling 2000.

Hun har rejst rundt i utallige lande og fået sin inspiration og globale faglighed med i hendes smukke keramik. Der har mange smukke farver og mellemtoner.

“En af mine passioner er rakukeramik, som stammer fra Korea og Japan. Jeg finder rakukeramik smuk, udfordrende, nem og overraskende.Jeg elsker at eksperimentere og opdage nyt, som jeg kan arbejde videre på for at opnå form og farver i sin helhed”.

Ziva er også billedkunstner. 

Kontakt

Tlf.nr.: 60917147
Mail: zivaraz@hotmail.com
Se mere på http://zivaovesen.web.com